Kim Kardashian sai blondiudesta tarpeekseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian sai kohun aikaan näyttäytyessään Pariisissa blondeissa hiuksissa. Rajun hiusten vaalennusurakan jälkeen Kardashian sai tavoittelemansa platinablondin värin, mutta sen ylläpitäminen osoittautui tummaverikölle vaikeaksi.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan Kardashian joutui kolmen viikon aikana värjäämään tummat juurensa kolmesti ja käsittelyt kuluttivat kaunottaren hiuksia. Tähden hiuksia vaurioittavat projektit ovat tulleet päätökseen, sillä neitokainen on palannut takaisin tummaan hiustyyliinsä.

Tähtönen kuvattiin Kaliforniassa tummissa hiuksissa, kun hän oli viemässä tytärtään North Westia tanssitunneille. Kardashianin fanit ovat huokaisseet helpotuksesta kuvat nähdessään, sillä monen mielestä tummat hiukset sopivat tähdelle paljon paremmin. Blondina oleminen ei selvästikään ollut Kimille hauskempaa ja tähti on palannut takaisin luonnolliseen väriinsä.

Splash
Splash