Kuolleen käärmeen vatsasta löytyi järisyttävä yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luonnossa retkeilleet miehet törmäsivät pusikossa valtavaan käärmeeseen. Miesten yllätykseksi käärme vaikutti elottomalta ja lopulta kaverukset uskaltautuivat sen lähelle tarkistamaan tilanteen. Retkeilijät totesivat, että käärme oli kuollut.

Miehiä ihmetytti käärmeen pullottava vatsa ja he päättivät varovasti avata sen selvittääkseen, mitä käärme oli syönyt. Käärmeen sisältä paljastui järkyttävä yllätys. Käärme oli nimittäin syönyt lajitoverinsa. Yksi kaveruksista on kuvannut videolle miesten hurjan operaation.

Kun heille selvisi, mitä käärmeen vatsassa oli, eivät he olleet uskoa silmiään. Mirror-lehden mukaan käärmeen syömä lajitoveri oli samaa kokoluokkaa kuin matelija itse. Videolta ei käy ilmi, miksi käärme oli menehtynyt, mutta oman lajitoverin syöminen ei selvästikään ollut hyvä idea.