Opettajattaren kolmiodraama paljastui – raju tappelu oppitunnilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koululaisten oppitunti keskeytyi äskettäin Meksikossa, kun luokkahuoneeseen marssi tuohtunut nainen. Tapaus kauhistutti oppilaita ja heidän perheitään, sillä luokkahuoneessa puhkesi nyrkkitappelu oppilaiden silmien edessä.

Teini-ikäisille opiskelijoille selvisi, että opettajatarella oli suhde tuohtuneen naisen aviomiehen kanssa. Kolmiodraaman paljastuttua vaimo oli sännännyt koululle selvittämään asian. Naisten välille syntyi raju tappelu ja opettajatar jäi alakynteen.

Kauhistuneet oppilaat ovat kuvanneet videolle, kun vaimo löi maassa makaavaa opettajatarta ja syytti häntä kodinrikkojaksi. Yksi oppilaista oli juossut hakemaan apua naapuriluokista ja pian muut opettajat ja vahtimestari säntäsi riitapukareiden väliin.

Kesken asian selvittelyn vaimo onnistui livahtamaan tilanteesta karkuun jättäen opettajattaren yksin selittämään muille tapahtunutta. Metro-lehden mukaan tilanteesta teki entistä kiusallisemman se, että kolmiodraaman keskiössä oleva pettävä aviomies oli koulussa opiskelevan oppilaan isä.