Erektio aikaan valonvälähdyksellä – tieteellinen läpimurto!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sveitsissä Zürichin yliopiston tutkimuslaitoksessa on tehty lääketieteellinen läpimurto. Professori Martin Fussenegger kertoi ylpeänä, että hän oli tutkijatiiminsä kanssa onnistunut kokeessa, jossa erektio saatiin aikaan valolla.

Metro-lehden mukaan Fussenegger oli ruiskuttanut jyrsijöiden peniksen kudokseen erikoisgeenin, joka reagoi valon kanssa. Kun hiiren jalkoväliin valaistiin sinistä valoa, sai jyrsijä välittömästi erektion. Fussenegger uskoo, että tulevaisuudessa samanlaisia toimenpiteitä tehdään myös ihmisille. Professorin mukaan tulevaisuudessa miehet voivat saada erektion valokatkaisijaa painamalla.

Mirror-lehdelle tutkijat olivat kertoneet, että keksinnön ansiosta ihmisten ei tarvitse odottaa sekusaalisten stimulaatioiden vaikuttavan erektion muodostumiseen, vaan he voivat oikaista väläyttämällä sinistä valoa jalkoväliin.

Fussenegger kertoi, että he tekevät vielä jatkotutkimuksia aiheeseen liittyen ja kun he ovat saaneet tarpeeksi näyttöä keksinnön turvallisuudesta, voivat he siirtyä ihmiskokeisiin. Professori arvioi, että kyseinen toimenpide on tavallisten kuluttajien hyödynnettävissä mahdollisesti jo 5-10 vuoden kuluttua.