Farrah Abraham haluaa plastiikkakirurgiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Farrah Abraham on jo 23-vuotias, mutta teiniäidin titteli seuraa häntä edelleen muutaman vuoden takaisen MTV-kanavan realitysarjan ansiosta. Televisiosarjassa esiintymisen jälkeen realitytähti on nähty muun muassa pornonelokuvan pääroolissa.

Nyt Farrah suunnittelee kuitenkin aivan uudenlaista uraa. Realitytähti kertoi E! Online -sivuston haastattelussa suunnittelevansa koulun penkille palaamista. Farrah Abraham aikoo opiskella plastiikkakirurgiksi. Kokemusta alasta tähdellä on tietenkin jo ennestään, tosin ainoastaan plastiikkakirurgin asiakkaana.

– Haluan saada tohtorintutkinnon ja ryhtyä plastiikakirurgiksi. Haluaisin tehdä elämässäni paljon muitakin asioita, mutta se on varmaan lopullinen tavoitteeni, Farrah paljastaa.

Toivottavasti Farrah Abraham ymmärtää, että plastiikkakirurgisten operaatioiden tekeminen itselleen lienee käytännössä mahdotonta. Tähti on käyttänyt uransa aikana kauneusleikkauksiin yli 30.000 dollaria. Taannoin tähti nousi otsikoihin pahasti pieleen menneen huulioperaation vuoksi.