Ihastuttavat ystävät: Dobermanni ja hevonen ovat bestikset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maaseudun rauhassa hevosten ympäröimänä kasvanut dobermanni Boss on heppojen ylin ystävä. Koira viihtyy erinomaisesti hevosten seurassa ja vaikuttaisi siltä, että myös hevoset pitävät koirasta. Bossin omistaja on hevostalleilla ollessaan kuvannut koiransa puuhastelut videolle.

Hellyttävä kotivideo osoittaa, että koira on kiintynyt talleilla asuvaan valkoiseen ratsuun Continoon. Kaverukset tervehtivät toisiaan suloisesti nuolaisten ja välillä pari innostuu halailemaan toisiaan. Boss on saanut perheeltään lisänimen hevoskuiskaaja.

Boss osaa käyttäytyä hevosten seurassa rauhallisesti ja hevosten on helppo lähestyä sitä. Koiran ja hevosten välillä vallitsee ystävällinen ilmapiiri. Dobermannin kaveruus Continon kanssa on vertaansa vailla. Omistajan mukaan Boss ja Contino ovat erottamaton kaksikko.