Kuormalavoista tehty sohva 800 eurolla – ostaisitko tämän?

Koti & Asuminen · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina nähty runsaasti tuotteita, joissa on kierrätetty vanhoja yksinkertaisia materiaaleja hieman uudella tavalla. Tampereen asuntomessuilla nähtiin taannoin kuormalavoista tehty minimaalinen sänky, ja nyt samassa kaupungissa on myynnissä vastaava sohva.

Huuto.net
Huuto.net

Huuto.netissä kaupataan nimittäin parhaillaan sohvaa, jonka runkona toimivat tavalliset kuormalavat. Sohvaa 800 eurolla myydä Tammerkosken lukion käsityölinjan opiskelija kertoo sohvansa ilmentävän suomalaisia sisustustrendejä, sillä siinä on yhdistettynä uutta ja vanhaa ja lisäksi värit ja linjat ovat yksinkertaisia. Ilmoituksen mukaan sohvaan käytetyt kuormalavat hiottiin ja lakattiin huolellisesti, ja niiden pohjalta suunniteltiin istuinpatja ja nojatyynyt.