Moottoripyöräilijä harrasti seksiä vauhdissa – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pariskunnan hävyttömät toimet olivat kiinnittäneet ohikulkijoiden huomion Goan keskustassa, Intiassa. Pariskunta harrasti seksiä liikenteessä keskellä kirkasta päivää. Nainen oli asettunut hajareisin poikaystävänsä syliin nojaten moottoripyörän ohjaustankoon.

Mies ajoi moottoripyörällään samalla, kun hän harrasti seksiä tyttöystävänsä kanssa. Motoristin tuttava oli ottanut parista kuvia, jotka motoristi julkaisi sosiaalisessa mediassa myöhemmin päivällä. Rietas moottoripyöräilijä kerskaili teollaan ja sillä, että Goassa voi tehdä mitä haluaa, eikä siitä tule seurauksia.

Paikallinen poliisi näki kuvat ja kiinnostui motoristista. Kuvat riittivät todisteeksi miehen pidättämiseen ja lopulta moottoripyöräilijä joutui vastaamaan teostaan poliisille. Mies ja hänen tyttöystävänsä saivat molemmat 14 euron suuruiset sakot teoistaan. Kuvat pariskunnan puuhista ovat levineet sosiaalisessa mediassa ja sen lisäksi, että ne ovat aiheuttaneet paljon hilpeyttä ovat ne aiheuttaneet myös närää.