Sydäntäsärkevä näky videolle – norsuemo yritti pelastaa poikasensa kaivosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hätääntyneen norsuemon äännehdintä oli herättänyt intialaisen kylän asukkaiden huomion. Pieni elefantinpoikanen oli pudonnut kaivoon, eikä se päässyt sieltä omin avuin ylös. Kyläläiset olivat kerääntyneet kaivon ympärille seuraamaan tilannetta.

Asukkaat yrittivät varovaisesti lähestyä norsuemoa auttaakseen sitä pelastamaan poikasen kaivosta. Hätääntynyt emo jyräsi auttajat pois tieltään ja tilanne vaikutti epätoivoiselta. Hetkittäin kylän asukkaat onnistuivat lähestymään sitä ja he kaivoivat lapioilla kaivon reunalta hiekkaa pois, jotta emo ylettäisi poikaseensa.

Daily Mail -lehden mukaan poikasen pelastusoperaatio kesti yhteensä 11 tuntia. Lopulta kyläläiset onnistuivat kaivamaan kaivon reunalle suuren kuopan ja emo sai poikasensa nostettua ylös kaivosta. Emo ja poikanen poistuivat paikalta uupuneina, mutta onnellisina siitä, että kauhistuttava koettelemus oli ohi.