Popkaunotar yllätti – bikineissä kaupungilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötään ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa.

Eilen Christina kuvattiin Los Angelesissa hieman odottamattomassa asussa, sillä hän viiletti kadulla paita avoimena ja bikiniyläosat paljaana. Tavallisesti myös Yhdysvalloissa on tapana pitää paita kiinni muualla kuin uima-altaalla ja rannalla, mutta Christina päätti ilmeisesti toisin.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.