Jamie Foxx kiistää suhteen Katie Holmesiin – kuvat osoittavat aivan muuta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Jamie Foxx ja näyttelijätär Katie Holmes ovat joutuneet romanssihuhujen pyörteisiin. Stara uutisoi aiemmin, että Holmesilla ja Foxxilla olisi ollut jo yli vuoden kestävä suhde. Romanssipaljastuksen tultua julki Jamie Foxx kielsi suhteen olevan totta.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan näyttelijäkomistus kiisti suhteen Katie Holmesiin ja sanoi, että heidän välillään ei ole minkäänlaista säpinää, eikä tule olemaan, sillä he ovat vain työkavereita. Katie ja Jamie ovat onnistuneet pitämään suhteensa salassa koko sen olemassaolon ajan ja nyt Foxx on yrittänyt peitellä suhteen paljastumista.

Pariskuntaa tarkasti seuranneet paparazzit ovat kuitenkin onnistuneet ottamaan parista kuvia, jotka puhuvat romanssin puolesta. Yhdessä kuvista näyttelijäkaksikko viettää vapaa-aikaa yhdessä pidellen toisiaan kädestä kiinni. Kuvassa Jamie katselee intensiivisesti Katieta ja parilla on selvästi jotain muuta meneillään kuin kaveruutta.

On todennäköistä, että pariskunta on onnistunut pitämään suhteensa salassa myös perheeltään ja lapsiltaan. Ehkä Foxx yrittää pehmittää suhdepaljastuksesta syntynyttä kohua, sillä heillä molemmilla on varmasti perheelleen selittämistä pitkän salailun jälkeen. Monet ovat varmoja siitä, että vielä jonain päivänä osapuolet myöntävä julkisesti deittailevansa.