Kelly Osbourne poistattaa munasarjansa – seuraa Angelina Jolien esimerkkiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly on paljastanut The Talk -keskusteluohjelmassa, että hän aikoo seurata Angelina Jolien esimerkkiä ja poistattaa munasarjansa. Tähtönen kertoi, että hänelläkin on todettu olevan perintötekijä, eli geeni, joka saattaa johtaa syövän kehittymiseen.

Daily Mail -lehden mukaan 30-vuotias Osbourne paljasti, että hänen äitinsä Sharon oli vaatinut lapsiaan käymään testeissä sen jälkeen, kun hänellä oli todettu paksusuolen syöpä vuonna 2002. Kelly sai tutkimusten kautta tietää, että myös hänellä on syöpää aiheuttava perintötekijä.

Kelly päätti, että hänkin aikoo tulevaisuudessa seurata Angelina Jolien esimerkkiä ja poistattaa munasarjansa. Rintasyövän varalta myös rintojen poistaminen on harkinnassa. Tähtösen suunnitelmissa on edelleen perheen perustaminen ja operaatiot suoritetaan sitten, kun Kelly kokee sen ajankohtaiseksi.