Vetelehtimisen mestari – tästä maaoravasta saa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen maaoravan omistaja on kuvannut lemmikkinsä puuhailut videolle. Niiden perusteella lystikäs orava on vetelehtimisen mestari. Orava uiskentelee tyytyväisenä sängyn päällä, venyttelee, haukottelee ja maiskottelee suutaan.

Tällä söötillä oravalla ei ole selvästikään kiire nousta ylös sängystä. Lemmikki muistuttaa hassulla tavalla ihmistä, joka nauttii pitkistä aamuista venytellen ja haukotellen vailla huolen häivää. Ihastuttavan leppoisa maaorava saa hymyn huulille.

Pulleista poskista ja maiskutuksista päätellen oravalla oli suussa ruokavarasto, josta se naposteli eväitä loikoillessaan sängyllä. Tämän kaverin ei tarvitse huolehtia aamupalan valmistuksesta, sillä kaikki mitä se tarvitsee on jemmassa jo valmiiksi sen poskissa. Video osoittaa, että tämä maaorava osaa vetelehtimisen taidon.