TV-ohjelma etsii naisille rikkaita aviomiehiä – Lindsay Lohanin äiti mukaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet muistavat Lindsay Lohanin kuuluisana lapsitähtenä. Lindsayn menestyminen viihdemaailmassa on osaksi ollut periksiantamattoman Dina-äidin ansiota. Sinkkuäiti Dina on nyt päättänyt hakea mukaan ohjelmaan, joka etsii naisille rikkaita aviomiehiä.

Bravo-televisiokanavan esittämä Millionaire Matchmaker on tehnyt erikoisen sopimuksen Dinan kanssa. RadarOnline-viihdesivuston mukaan Lohan tulee hyötymään sarjassa esiintymisestä ennen kaikkea taloudellisesti. Dinalle nimittäin maksetaan 25.000 dollaria sarjassa esiintymisestä ja sen lisäksi tuotantoyhtiö kustantaa tähden muodonmuutoksen kasvonkohotuksen merkeissä.

Realitysarjassa esiintyvä 52-vuotias Dina tapailee ohjelmassa poikamiehiä, joilla on miljoonaomaisuus. Dina toivoo löytävän ohjelman avulla itselleen rikkaan aviomiehen. Millionaire Matchmaker ohjelmassa esiintyneet daamit ovat yleensä noin 20-vuotiaita nuoria naisia, jotka haluavat itselleen rikkaan miehen. Realityohjelma on halunnut saada mukaan myös varttuneempia sinkkuja ja siksi Dina on houkuteltu sarjaan. Jää nähtäväksi löytääkö Lohan itselleen etsimäänsä miljonäärimiestä.