Eläinlääkäri kertoi lemmikin kuolevan – omistaja päätti tarjota huimia seikkailuja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahdeksanvuotias rottweiler Coco oli alkanut sairastella usein, joten omistaja Symon Spencer oli vienyt sen eläinlääkäriin. Vastaanotolla koiran isännälle selvisi, että Cocolla oli laajalle levinnyt luusyöpä, eikä lemmikki tulisi selviämään siitä. Lääkäri arvioi, että koiralla oli vain kuusi viikkoa elinaikaa.

Tieto ystävän menettämisestä särki Symonin sydämen. Ajatellessaan Cocon viimeisiä hetkiä omistaja sai hyvän ajatuksen. Spencer laati ystävälleen Bucket List -listan, jonka ehdoilla omistaja ja koira eläisivät seuraavat viikot. Listalla oli asioita, joita jokainen koira haluaisi tehdä ennen kuolemaansa.

Symon on julkaissut Youtubessa videoita, joissa toteutetaan Cocon toiveita. Koira on muun muassa matkustanut poliisiauton kyydissä, matkustanut avoauton kyydissä, noutanut ruokaa McDonaldsista ja syönyt Big Mac -hampurilaisen, syönyt ravintolassa pihviä, juossut rannalla ja syönyt jäätelöä.

Specerin mukaan Cocolla on vielä edessä sushin syöminen ja Symon haluaa koiransa tassusta kipsimuotin, jonka avulla hän voi tehdä siitä muistoesineen. Koiranomistaja on lupautunut tekemään kaikkensa, jotta Cocon viimeiset hetket olisivat sen elämän iloisinta aikaa. Myös Spencer kokee saavansa siitä lohtua, että hän tietää koiransa nukkuvan pois onnellisena. Videoiden perusteella Symon on tehnyt hyvää työtä ja Coco tullaan muistamaan iloisena koirana.