Poika paljastui koulukiusaajaksi – isä antoi ikimuistoisen opetuksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen teini-ikäinen poika Kayden oli paljastunut koulukiusaajaksi Wisconsinissa, Yhdysvalloissa. Uutiset koulukiusaamisesta tuottivat isälle suuren pettymyksen, sillä hän luuli poikansa tienneen, kuinka väärin kiusaaminen on. Niinpä Timothy Robenhorst päätti tehdä pojastaan julkisen esimerkin.

Robenhorst halusi esimerkillään näyttää muille, että hänen koulukiusaaja-poikansa tulee oppimaan läksynsä ja muuttamaan tapansa. Hän haluaa poikansa olevan esimerkki siitä, että ihmiset voivat muuttua paremmaksi.

Mies keksi pojalleen muutamia tehtäviä rangaistukseksi siitä, että hän oli toiminut koulussa väärin. Timothy julkaisi netissä kuvan pojastaan ja tämän rangaistuksesta. Sopimuksen mukaan pojan täytyi muun muassa tehdä 50 punnerrusta rystystensä päällä ja herätä aamulla puoli viideltä juoksemaan 1,6 kilometrin lenkin. Lisäksi poika lupasi auttaa isäänsä kodin erinäisissä remonttihommissa.

Kayden oli luvannut pyytää anteeksi kiusaamiltaan oppilailta luokkansa edessä. Teollaan perheenisä on osoittanut sen, että hän välittää siitä, miten hänen poikansa käyttäytyy kodin ulkopuolella. Metro-lehden mukaan mies aikoi jatkossa pitää huolen siitä, että hänen teinipoikansa tietää, kuinka väärin kiusaaminen on. Kiusaajaksi leimattu Kayden saattaa aluksi tuntea olonsa nöyryytetyksi, mutta ehkä myöhemmin hän voi todeta isänsä olleen oikeassa. Timothylla on oikeanlainen ote aiheeseen ja hänen esimerkistään on hyvä ottaa mallia.