Taapero ryhtyi isänsä personal traineriksi – näin homma toimi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen lapsen isä oli laittanut taaperolleen piirretyt pyörimään, jotta hänellä olisi hetki aikaa itselleen kuntoilun merkeissä. Perheenisä oli alkanut nostella painoja lapsukaisensa vieressä. Isän yllätykseksi piirretyt eivät kiinnostaneetkaan pienokaista, vaan hän liittyi isänsä seuraan.

Kaksikon kuntoiluhetki päätyi perheen kotivideolle, kun äiti yllätti treenaajat alakerrasta. Äiti kuvasi salaa kuntoilijoiden touhuilua ja huomasi, että taapero ei ollut vain seurana nostelemassa painoja vaan hän toimi isänsä personal trainerina.

Isä huhki vieressä käsipainon kanssa ja sitten lapsi kertoi, mitä hänen pitäisi tehdä seuraavaksi. Taapero opasti seuraavan liikeen isälleen ja hän teki perässä. Ratkiriemukkaan kotivideon perusteella voisi luulla, että pienokainen vielä jonain päivänä valitsee ammatikseen personal trainerina toimimisen.