Täydellinen nainen bikineissä – huikea näky ikäisekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -ohjelmasta. Nainen alkoi sittemmin juontaa omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa tähden nimeä. Taannoin Frankel erosi, minkä jälkeen on nyt palannut julkisuuteen.

Eilen realitytähti kuvattiin reissussa, kun hän oli matkannut New Yorkista Miami Beachille lomailemaan. Samalla hän esitteli upean bikinivartalonsa, joka on 44-vuotiaalle kaunottarella poikkeuksellisen upea.

44-vuotias Bethenny Frankel oli pari vuotta naimisissa aviomiehensä liikemies Jason Hoppyn kanssa. Liitto päättyi viime vuonna eroon. Heillä on yhteinen Bryn-tytär. Ero oli kaunottarelle toinen, sillä vuosina 1996 – 1997 hän ehti olla lyhyessä liitossa viihdetuottajan Peter Sussmanin kanssa.