Isän leikki liian rajuksi – kissa suojeli raivokkaasti vauvaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen vauvan vanhemmat olivat huomanneet, että lemmikkikissalla oli suojeluvaistot heränneet perheenlisäyksen myötä. Kissa oli omaksunut roolin, jossa sen tärkein tehtävä oli vartioida ja suojella pienokaista parhaansa mukaan.

Lapsukaisen äiti on kuvannut kotivideon hetkestä, jolloin perheenisän leikki meni vähän liian rajuksi. Kissa havahtui perheenisän toimiin ja saapui katsomaan, että vauvalla oli kaikki hyvin. Sitten se tarttui miestä kädestä kiinni ja näykkäsi sitä merkiksi, että hänen olisi syytä rauhoittua.

Mies halusi testata kissan suojeluvaistoja ja taputti voimakkaasti kädellä vauvan istuinta. Kissa ei suostunut sulattamaan miehen rajuja leikkejä vaan hyökkäsi miehen kimppuun uudelleen. Mirror-lehden mukaan vanhemmat kuvasivat tapauksen videolle vain testatakseen kissansa reaktion.

Videon perusteella lemmikki oli selviytynyt tehtävästään erinomaisesti puolustaessaan sankarillisesti perheen vauvaa. Perheenjäsenien on syytä olla ylpeitä viirusilmänsä toiminnasta.