Miehet paljastivat hempeät lemmenviestinsä – uskotko korviasi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Harva lähettelee nykypäivänä viestejä toisilleen käyttämättä tunteita ilmaisevia hymiöitä. Usein viestien lähettelyssä käytetään jopa suurempia tunneilmaisuja kuin tavallisessa keskustelussa. Joukko miehiä on joutunut noloon tilanteeseen, sillä he ovat antaneet luvan lukea heidän viestejään ääneen.

Miesten kesken tunneilmaisuja ei varmastikaan käytetä kovin ahkerasti, mutta sitten kun viesti on lähetetty omalle rakkaalle, on tekstissä tunteiltu ja hempeilty senkin edestä. Verkossa on julkaistu haastatteluvideo, jossa joukko nuoria miehiä lukee ääneen toistensa viestejä.

Kaverukset eivät kykene pidättämään nauruaan lukiessaan, mitä kaveri on lähettänyt omalle tyttöystävälleen. Ehkä ”pusi-pusi hunajapupu” ei kuulu miesten normaaliin kielenkäyttöön keskustellessa, mutta tyttöystävän kanssa tekstaillessa, se näyttäisi olevan aivan normaali ilmaisu.

Vaikka joukossa oli muutama imelä viesti, oli osa miehistä osannut olla myös yllättävän sulava puheisia. Eräs miehistä hämmästyi huomatessaan, että hänen ystävänsä oli kuin Auervaara konsanaan viestitellessään tyttöystävänsä kanssa. Miehellä oli selvästi viestittelemisen taito hallussa.