Mies piti tulevaa vaimoaan rumana – heittäytyi jokeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joidenkin mielestä naimisiinmeno saattaa tuntua kuin elinikäiseltä tuomiolta. Eräälle miehelle se melkein olikin sitä. Mies yritti riistää itseltään hengen hääpäivänään tavattuaan ensimmäisen kerran tulevan vaimonsa, joka oli miehen mielestä ollut niin ruma, ettei hän halunnut enää elää.

Kiinalainen 33-vuotias Kang Hu -niminen mies yritti riistää itseltään hengen nähdessään vaimonsa ensimmäisen kerran. Kang Hulle oli järjestetty avioliitto 30-vuotiaan Na Sung -nimisen naisen kanssa. Sung oli miehen mielestä ollut niin ruma ja tulisi olemaan huonoksi hänen maineelleen, että hän heittäytyi läheiseen jokeen kuoleman toivossa.

Miehen toiveeseen ei kuitenkaan vastattu ja hänet löydettiin joesta ennen kuin mitään peruuttamatonta oli ehtinyt tapahtua. Hu on kommentoinut Mirror-lehden mukaan olleensa järkyttynyt hänen vanhempiensa valitsemasta vaimosta. Mies ei ollut nähnyt muuta tapaa ulos järjestetystä avioliitosta ruman vaimon kanssa kuin sen, että hän päättäisi elämänsä.

Toivuttuaan mies on pyytänyt järjestetyltä vaimoltaan anteeksi, että hän sanoi naista rumaksi. Pal Chan Wang -niminen häävieras kommentoi, että vaimo oli järkyttynyt, hänen perheensä raivoissaan, miehen perhe oli raivoissaan ja miehen ystävät todella häpeissään miehen puolesta. Toivottavasti pariskunta keksii vähän vähemmän traagisen ratkaisun avioliittoaan koskien.