Suomen Temptation Islandin kommentit leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi tämän hetken seuratuimmista realitysarjoista on Temptation Island Suomi. Realitysarjassa pariskunnat koettelevat parisuhteensa kestämistä erilaisten houkutusten kautta. Yksi sarjan osallistujista on läpi sarjan onnistunut pitämään pokkansa ja ilmaisemaan tunteita erikoisin kommentein.

Temptation Island Suomi -sarjan Aki on hauskuuttanut katsojia mielenkiintoisilla letkautuksillaan. Netissä on julkaistu huvittava kuvasarja, jossa on joitain Akin hauskimpia kommentteja kautta sarjan esittämisen. Jotkut Akin sanomisista ovat poikineet sosiaalisessa mediassa hilpeitä sanontoja ja hokemia nettimemeinä.

Kommenteista koostettuja kuvia on jaettu ahkerasti ja ne ovat hauskuuttaneet monia sarjaa seuranneita. Näiden perusteella voisi kuvitella, että Temptation Island Suomessa tullaan varmasti näkemään ja kuulemaan vielä paljon unohtamattomia letkautuksia.

Tällä silmällä Aki iskee naiset! #tisuomi #aki #pelimiesaki #miestenjuttuja #kettukolossa #kettu #kettukoloon

Kuva, jonka Parhaimmat Läpät Miehistä (@miestenjuttuja) julkaisi

Lauantai ilta ja siis aika päästää sisäinen leijonasi häkistä! #tisuomi #aki #miestenjuttuja

Kuva, jonka Parhaimmat Läpät Miehistä (@miestenjuttuja) julkaisi