Aubrey O’Day juhli muodokkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Aubrey O’Day nousi aikoinaan Yhdysvalloissa kuuluisuuteen Danity Kane -tyttöbändin jäsenenä ja sittemmin soolouransa merkeissä. Suomessa hänet tunnetaan kuitenkin paremmin viihdelehtien sivuilta ja rohkeissa asuissa poseeraamisesta.

Eilen Aubrey pani parastaan Los Angelesissa järjestetyssä iHeartRadio Music Awards -gaalassa, jossa hän asteli punaiselle matolle jakkutakissa ilman paitaa, joten hänen povensa nousi selvästi pääosaan.

Between Two Evils -albuminsa julkaisun jälkeen 30-vuotias Abrey O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia, mutta julkaisurintamalla on kuitenkin ollut melko hiljaista. Aika näyttää julkaistaanko yhtyeeltä vielä uutta musiikkia.