Coachella ja Lollapalooza kielsivät selfie-kepit – Tuska seuraa perässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin newyorkilaisten museoiden päätöksestä kieltää selfie-kepit tiloissaan. Kepeillään kanssayleisöä huitovia selfie-kuvien ottajia ei tulla myöskään näkemään suosituilla amerikkalaisilla musiikkifestareilla, ainakaan mikäli se on niiden järjestäjistä kiinni.

Kaliforniassa 10. huhtikuuta järjestettävien legendaaristen Coachalle-festivaalien ja Chicagossa heinä-elokuun vaihteessa järjestettävän Lollapalooza-tapahtuman järjestäjät ovat ilmoittaneet selfie-keppien olevan kiellettyjen esineiden listalla.

Coachellan verkkosivuilla kieltolistalle ovat päätyneet ”selfie-kepit ja narsistit”, kun taas Lollapaloozan sivut kieltävät myös erikseen GoPro-kameroiden vastaavat lisälaitteet, kuten monopodit.

NME-lehden mukaan selfie-keppien hallussapito on kielletty myös lukuisissa brittiläisissä keikkapaikoissa, kuten Brixton Academyssa ja Wembley Arenassa. Toistaiseksi selfie-kepit on kielletty Iltalehden mukaan Suomessa ainakin ensi kesänä Helsingissä järjestettävillä Tuska-festivaaleilla.