Jack Nicholsonin kotoa salainen tunneli Playboy-kartanoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa sijaitseva Playboy-kartano on ollut vuosikymmenten ajan hurjien ja lähes myyttisiin mittasuhteisiin kohonneiden bileiden järjestämispaikka. Moni on haaveillut pääsevänsä joskus edes tutustumiskäynnille kartanoon, mutta se on mahdollista vain, jos on tarpeeksi nimeä, vaikutusvaltaa tai hyvää ulkonäköä.

Playboy-lehden verkkosivut ovat paljastaneet yllättäviä salaisuuksia maailmankuulusta kartanosta. Yksi toimittajista löysi lehden arkistoista 1970-luvulta peräisin olevia polaroid-kuvia, jotka esittelivät kartanossa tapahtunutta kaivosprojektia. Playboyn toimitusjohtajan mukaan kartanon alapuolelle kaivettiin 1970-luvulla salaisia tunneleita.

Tunneleiden rakennussuunnitelmat paljastivat niiden johtavan neljän Hollywood-tähden, Jack Nicholsonin, Warren Beattyn, Kirk Douglasin ja James Caanin kotikartanoihin. Kaikki neljä näyttelijää asuivat 1970- ja 1980-luvuilla Playboy-kartanon läheisyydessä.

Tähdillä oli siis suora ja salainen pääsy suoraan hurjista bileistä tuttuun kartanoon. Playboyn mukaan tunnelit suljettiin vuoden 1989 paikkeilla. Nicholsonin, Caanin, Douglasin ja Beattyn edustajat eivät kommentoineet asiaa, kuten ei myöskään Playboyn perustaja, Hugh Hefner.