Näin tyylikkäästi Kimi Räikkönen lensi perheineen Suomeen: ”Robin!!! So Cute!!!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen on saapunut perheineen vierailulle kotimaahansa. Luonnollisesti yksityiskoneella maailmalta lentänyt perhe nähdään nyt myös hellyttävässä perhekuvassa, joka on ikuistettu yksityiskoneen matkustamossa 12,5 kilometrin korkeudessa.

Kimin ja Mintun mukana Suomeen lensi myös perheen pienokainen, Robin-poika. Minttu paljasti blogissaan, että kyseessä oli pojan ensimmäinen lentomatka, ja että äitiä jännitti matka kovasti jo etukäteen. Yksityiskoneessa lapsen itku ei tosin olisi häirinnyt kanssamatkustajia kuten reittilennoilla tavallisesti.

– Robin!!! So Cute!!! Kimin Räikkösen Facebookissa julkaisemassa kuvassa todettiin.

– In Finland with my precious ones, Minttu totesi kuvan yhteydessä Instagramissa.

In Finland with my precious ones #family #biglove

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi