Mies lähti lomamatkalle ilman vaimoa – lomakuvat kiteyttävät tunnelman

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisää oli onni potkaissut ja hän oli voittanut kilpailusta lomamatkan Puerto Ricon San Juaniin. Mies ilmoitti innoissaan lomasta vaimolleen, joka yllättäen suhtautui asiaan varautuneesti. Pariskunta oli saanut puoli vuotta aiemmin perheenlisäystä, eikä vaimo ollut halukas lähtemään matkoille pienen vauvan takia.

Vaimo kehoitti miestä menemään lomalle ilman häntä. Mies ei kieltäytynyt ilmaisesta lomasta vaan pakkasi laukkunsa ja lähti matkaan. Lomalla ollessaan mies päätti ilahduttaa vaimoaan lomakuvilla, joissa hän esitti, ettei lomalla ollut hääviä ilman vaimoa. Mies otti kuvia, joiden perusteella Puerto Ricossa oli aivan kamalaa ja tylsää lomailla.

Metro-lehden mukaan mies on lisännyt Reddit-tililleen kuvia, jotka hän lähetti vaimolleen. Huvittavissa lomakuvissa mies on paratiisin keskellä ja esittää murjottavansa. Hän ei halunnut loukata vaimonsa tunteita, joten hän esitti, että lomalla olo oli ankeaa. Eräässäkin kuvassa mies murjottaa vesiputouksen alla. Ratkiriemukkaat kuvat ovat varmasti saaneet miehen puolison nauramaan vedet silmissä.