Nuorin Kardashian jälleen rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on totuttu näkemään julkisuudessa paljastavissa asuissa ja toisinaan täysin alastikin, kuten viimesyksyisissä Paper-lehden kohukuvissa. Myöskään muut Kardashianien klaanin naispuoliset jäsenet eivät tunnu karttelevan julkista vilauttelua.

couldn't choose a dress yesterday

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi

Jenner on tehnyt nousevaa uraa mallina, ja sisarustensa tapaan hänellä on myös tapana päivittää tiuhaan tahtiin kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin paljastavilla otoksillaan otsikoihin päätynyt realitytähti on jakanut Instagramissa jälleen bikinikuvia, jotka hän otti tällä kertaa isosiskonsa Kourtneyn ja tämän poikaystävä Scott Disickin kotona.

17-vuotias Kylie Jenner lanseerasi äskettäin oman Kylie Hair Kouture -hiustenpidennysmallistonsa. Tähti on ottanut myös laulutunteja, tavoitteenaan oman musiikkiuran aloittaminen. Kylie tosin paljasti taannoin, ettei halua kääntyä musiikin parissa perheeseensä liittyyneen Kanye Westin puoleen, sillä hän pelkää saavansa mieheltä liian rehellistä palautetta.

thanks @goldteethgod for the necklace of my G wagon

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi

Ok I'm done

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi