Tytär leipoi kannabiskakkuja – isä söi salaa ja luuli saaneensa halvauksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Michiganilainen perheenisä oli syönyt makeanhimoissaan tyttärensä leipomat suklaaleivokset jääkaapista. Leivonnaisia syödessä isä ei ollut tietoinen, että ne olivat tyttären erikoisleivonnaisia, jotka sisälsivät kannabista.

Kun kannabis alkoi vaikuttaa, luuli 58-vuotias isä saavansa vakavan aivohalvauksen. Mies soitti hädissään hätäkeskukseen saadakseen ambulanssin pikaisesti paikalle. Perheen 17-vuotias tytär sattui paikalle juuri, kun isä oli saanut ambulanssin soitettua.

Pian sen jälkeen ambulanssi kurvasi talon pihaan pillit huutaen ja ensihoitajat ryntäsivät ovelle. Metro-lehden mukaan tytär tunnusti hoitajien läsnäollessa isälleen, että hänellä ei ollut hengenvaaraa, sillä olotila johtui kannabiskakuista.

Teini-ikäinen tyttö oli jäänyt kiinni kannabiskakkujen leipomisesta räikeimmällä mahdollisella tavalla. Voi olla, että tapauksen jälkeen nuorelle neidolle pidettiin korvia kuumottava puhuttelu. Positiivista tapauksessa oli se, että perheenisä ei saanut oikeaa aivohalvausta vaan hän oli vain pilvessä.