Äidin aprillipila meni pieleen – päättyi kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aprillipäivää vietetään aina 1. huhtikuuta. Tuona päivänä on lupa jekuttaa ihmisiä ja monet keksivätkin hauskoja piloja lähipiirinsä ja ystäviensä varalle. Välillä kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kaikki pilat eivät välttämättä ole juksattujen mielestä hauskoja.

YouTube
YouTube

PÄIVITYS: Video on sittemmin poistettu YouTubesta.

Eräs äiti oli keksinyt omasta mielestään hauskan aprillipilan tyttärilleen viime vuonna. Tytöt olivat hänellä auton kyydissä, kun äiti paljasti, että isällä on heille kotona yllätys. Vanhempi tytär innostui ja kyseli, mikä se voisi olla. Äiti paljasti, että yllätys on ihanan pieni ja pörröinen koiranpentu. Tytär on todella innoissaan eikä malttanut odottaa, että pääsisi kävelyttämään sitä.

Pienen hetken kuluttua äiti paljasti, että asia oli pelkästään aprillipilaa. Tytöt eivät näytä ymmärtävän, mitä se tarkoittaa. Kun totuus lopulta paljastui heille, että mitään koiraa ei olekaan, vanhempi tyttö pettyi silminnähden ja alkoi itkemään lohduttomasti. Äiti keksi hädissään, että voi viedä tytöt makeisostoksille, mikä antoi heille onneksi vähän lohtua.