Lisa Rinnan bikinivartalo uhmaa luonnonlakeja – kaunotar muka 51-vuotias?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lisa Rinna on Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan uusin vahvistus. Kaunottaren ylellistä elämää on esitelty realitysarjassa ja neitokainen näyttäisi sopeutuneen hyvin osaksi tiivistä kotiäitien yhteisöä.

Rinnan menevästä elämästä ei draamaa tai kohuja puutu, ja hiljattain kohu onkin muodostunut naisen tyrmäävän upeasta bikinivartalosta. Lisa on aina harrastanut aktiivisesti liikuntaa ja sen tulokset näkyvät kaunottaren timmistä vartalosta. Säännöllinen liikunta ei kuitenkaan riitä vastaamaan kysymykseen, joka monia mietityttää: Miten ihmeessä Lisa Rinna voi edelleen näyttää 20-vuotiaalta?

Näyttelijätär on myöntänyt olevansa tarkka ulkonäöstään ja rakastaa kasvo- ja vartalohoitoja. 51-vuotias kaunotar on myös myöntänyt joskus käyneen plastiikkakirurgin vastaanotolla. Ilmeisesti tähtösellä on myös hyvät geenit, sillä hänen vartalossaan ei näy ikääntymisen merkkejä. Rinna on edelleen yksi rantojen tyrmäävimmistä ilmestyksistä.

Is it too much? Enough already? Ahh fuck it. I'm 51

Kuva, jonka Lisa Rinna (@lisarinna) julkaisi

Little leopard never hurt anyone @usmagazine or cake.

Kuva, jonka Lisa Rinna (@lisarinna) julkaisi

Thank you MB and @club_MB for my bag! Love it @Soulcycle #MBROCKS

Kuva, jonka Lisa Rinna (@lisarinna) julkaisi