Mies murtautui exänsä kotiin – jätti haisevia yllätyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridalainen 27-vuotias mies pidätettiin tammikuussa ex-tyttöystäväänsä kohdistuneesta kotiväkivallasta, ilkivallanteosta ja virkavallan vastustamisesta. Oikeus määräsi miehen myös pysyttelemään pois entisen heilansa kotoa.

Mies ei kuitenkaan välittänyt oikeuden päätöksestä, vaan murtautui kahden vuorokauden sisällä vapaaksi päästyään ex-tyttöystävänsä Apopkassa sijaitsevaan kotiin. Paikallisen WESH-uutissivuston mukaan mies murtautui taloon varhain aamulla, ja ulosti entisen tyttöystävänsä sängylle, lakanoille, lautasille, lompakolle ja lipaston laatikkoon.

Epäillyn tyttöystävä nukkui teon ajan, mutta tapahtumaa todisti yksi talossa asuvista lapsista. Viranomaisten mukaan mies yritti valehdella henkilöllisyydestään, mutta yksi poliiseista tunnisti hänet saman tien virkavallan vanhaksi tutuksi. Floridalaismiestä syytetään muun muassa murrosta, ilkivallanteosta, väärien tietojen antamisesta poliisille ja törkeästä ahdistelusta.