Mitä Osbournen perheessä tapahtuu? Asuntokaupat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Osbournen rokkiperheen tyttäret Kelly ja Aimee ovat molemmat laittaneet asuntonsa myyntiin. Monet ovat ihmetelleet sisarusten tarvetta myydä asunnot kiireellä, sillä molempien lukaalit sijaitsevat vierekkäin West Hollywoodissa ja molemmissa on remontoiminen kesken.

Sisarukset ovat asuneet toistensa naapureina viime heinäkuusta lähtien, kun Kelly osti asunnon Aimeen naapurista. Molemmissa taloissa alkoi mittava remontti, jota ei ole ehditty suorittaa loppuun. Kaksikon myyntiprojekti ihmetyttää myös sen takia, että tähtöset ovat suostuneet siihen, että talot myydään tappiolla, kunhan ne myydään.

Daily Mail -lehden mukaan kiinteistönvälittäjällä on lupa myydä molemmat asunnot yhdessä uudelle omistajalle ja tähtöset ovat valmiita neuvottelemaan hinnasta. Myynti-ilmoituksessa molemmat asunnot ovat kuitenkin myynnissä erikseen. Syy sille, miksi sisaruksilla on kiire myydä asunnot, ei ole selvinnyt.