Ohikulkija huomasi rannalla oudon LEGO-palikan – odottamaton näky sisällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaunis päivä oli houkutellut ihmiset rannalle Puerto Ricossa. Kivisellä rannalla kävellyt Albizu Garcia hämmästyi nähdessään kivikossa jotain sinne kuulumatonta. Kivien seasta erottui suuri punainen LEGO-palikka. Garcia huomasi, että palikka liikkui kivikossa itsestään.

Mies kaivoi puhelimen taskustaan ja alkoi kuvata rannalla kävelevää LEGO:a. Palikan sisältä paljastui huvittava yllätys, nimittäin rapu oli valinnut sen uudeksi kuorekseen.

Siinä missä toisilla ravuilla on selässään simpukankuori, oli tällä yksilöllä räikeän punainen LEGO-palikka. Rapu eteni kivikossa normaalisti, eikä videon perusteella näyttänyt siltä, että eläin olisi jäänyt palikkaan jumiin. Rapu oli löytänyt palikan merestä ja valinnut sen uudeksi kuorekseen.

Voi olla, että erikoisen kuorensa ansiosta se erottuu muista ravuista edukseen ja tekee näyttävyydellään suuren vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen. Usein luontoon heitetyt muovijätteet ja -lelut aiheuttavat tuhoa luonnolle ja eläimille, mutta tässä tapauksessa LEGO-palikasta oli tullut koti ja suoja merenelävälle.