10-vuotias kysyi poptähdeltä silikonirinoista: ”Miksi?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva rap-artisti, lauluntekijä ja malli Iggy Azalea nousi nopeasti viime vuonna kansainvälisesti tunnetuksi huipputähdeksi. Naisen Black Widow -niminen hitti soi tiuhaan tahtiin kaikilla isoilla radiokanavilla.

Viimeisimpänä uutisena Azalea on ollut yllättävän avoin siitä, että hän kävi ottamassa silikonirinnat. Iggy Azalea yllättyi Nickelodeon Kids’ Choice Awards -palkintogaalan punaisella matolla, kun 10-vuotias toimittaja kysyi hänen rintaleikkauksestaan.

Nicolas Bechtel kysyi naistähdeltä suoraan, miksi Azalea on kertonut niin avoimesti silikonirintojen ottamisesta.

– En olisi ikinä uskonut, että sinä kysyt tämän kysymyksen! Moni tutuistani ja suurin osa tähdistä on käynyt plastiikkakirurgin veitsen alla, mutta kukaan ei puhu siitä. Halusin kertoa avoimesti oman kokemukseni leikkauksestani, koska varmasti moni harkitsee tälläkin hetkellä silikonirintojen ottamista. Leikkaus ei välttämättä ole aina huono juttu, Azalea perusteli Extratv-kanavan nuorelle juontajalle.