Anastasia Ashley keräsi huomiota bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Havaijilainen Anastasia Ashley on yksi maailman tunnetuimmista ammattisurffareista, johon vaikuttaa tosin tähden taitojen lisäksi hänen ulkonäkönsä. Anastasia on äänestetty usein maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon, ja hän on tuttu näky viihdelehtien kuvista.

Anastasia Ashley kuvattiin taannoin Miamissa sijaitsevalla rannalla. Vaikka tähdellä oli mukanaan pienikokoinen bodyboard-lauta, keskittyi hän enemmän katseiden kääntämiseen vaaleissa bikineissä.

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 28-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008. Hän on kertonut haastatteluissa rankan kokemulsen vahvistaneen häntä urheilijana.