Annukka julkaisi uuden Talonvaltaaja-singlensä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tamperelainen monilahjakkuus Annukka on vuosien varrella monille tullut tutuksi musiikkituotannostaan ja suositusta Mansen Muijat -blogistaan. Nyt häneltä on julkaistu uusi single Talonvaltaaja, jonka musiikkivideo sai niin ikään ensi-iltansa verkossa tänään.

– Fiilis on hyvä ja kappaleen julkaiseminen jännittää kovasti, sillä sen työstäminen ja valmistelu on vienyt paljon aikaa ja se on huipentunut tähän hetkeen. Olen itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleen, ja sovituksen olen tehnyt yhdessä puolisoni Sasja Montosen kanssa. Musiikkivideo on tehty yhteistyössä Obscure Entertainmentin kanssa, Annukka kertoi Staralle.

Talonvaltaaja-musiikkivideon on ohjannut Turkka Korkiamäki, joka on ohjannut myös Annukan aiemmat musiikkivideot. Näyttävän videon kuvauspaikkana toimi Tampereen Sokos Hotel Ilves. Kaupungin upea maisema on onnistuttu taltioimaan hotellin maisemakabinetista rakennuksen ylimmästä kerroksesta.

– Videon kuvaaminen sujui yllättävän jouhevasti, vaikka aikataulu oli rajallinen ja kuvauspaikalla oli varauduttu hektiseen työskentelyyn. Aluksi minua jännitti esiintyä kameran edessä, sillä kuvausryhmä koostui ystävistäni, mutta alkujännityksen lauettua kuvauksissa oli hauskaa ja homma toimi paremmin kuin hyvin.

– Anna Alkiomaa oli minun lisäkseni vastaamassa tuotannosta ja olimme molemmat positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka hyvin aikataulussa pysyttiin tinkimättä lopputuloksesta.

Musiikkivideo sulautuu yhteen Talonvaltaaja-kappaleen kanssa kauniilla tavalla ja on selvää, että kuvausryhmällä ja laulajattarella on ollut selvä näkemys musiikkivideosta. Videon kuvauksissa on onnistuttu saavuttamaan oikeanlainen tunnelma, jota synkkä ja surumielinen Talonvaltaaja-kappale vaatii.

– Tämä projekti on ollut lähellä sydäntäni, ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Olen erityisen kiitollinen yhteistyökumppaneilleni saamastani avusta ja tuesta. Suuri kiitos tästä kaikesta kuuluu Obscure Entertainmentille ja Napoleon Sound & Musicille, Annukka kertoo.

Projektin tekeminen yhdessä puolisoni kanssa on ollut mielenkiintoista ja Sasjalta saamani tuki on ollut mittaamattoman arvokasta. Sanani eivät riitä kertomaan kuinka onnellinen olen tämän projektin toteutumisesta, Annukka kertoi innokkaana.