Dubaihin rakennetaan valtava Nälkäpeli-teemapuisto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuren suosion saavuttanut Nälkäpeli-kirjasarja elokuvineen on poikinut mahtipontisen suunnitelman teemapuistosta. Elokuvan tuotantoyhtiö haluaa saada Nälkäpelistä mahdollisimman tuottoisan bisneksen ja elokuvien ja oheistuotteiden lisäksi suunnitteilla on valtava seikkailupuisto.

Daily Mail -lehden mukaan Nälkäpeli-teemapuisto avataan Dubaissa vuoden 2016 lopulla. Stara uutisoi aiemmin tuotantoyhtiön hurjista suunnitelmista teempuistoa koskien, mutta silloin idea oli vasta muhimassa. Nyt puiston suunnittelu ja toteutus on saanut vihreää valoa ja mahtipontinen seikkailupuisto tullaan rakentamaan Dubaihin.

Nälkäpeli-puisto tulee olemaan kooltaan noin 1,2 miljoonan neliömetrin luokkaa. Puistoon on suunniteltu erilaisia osioita, jotta Nälkäpeli-seikkailun kokeminen olisi mahdollisimman monipuolinen. Tämä elämyksellinen aktiivipuisto on varmasti elokuvan faneille kokemisen arvoinen kohde. Teemapuistossa vierailevat saavat mahdollisuuden kokeilla, miltä tuntuu olla nälkäpeliin valittu pelaaja.