Vin Dieselin hurja ennustus: Furious 7 voittaa parhaan elokuvan Oscarin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita täynnä olevan The Fast and The Furious -elokuvasarjan tuorein osa, Furious 7, sai ensi-iltansa 1. huhtikuuta. Tuore osa on ollut runsaasti otsikoissa jo pitkän aikaa muun muassa pääosanäyttelijä Paul Walkerin traagisen kuoleman vuoksi.

Furious 7 -elokuvasta odotetaan suurta menestystä lippuluukulla. Näyttelijä Vin Diesel kuitenkin uskoo rohkeasti, ettei elokuvasarjan tuoreimman osan suosio tule rajoittumaan vain rahalliseen menestykseen. Mies nimittäin povaa elokuvalle Variety-lehden haastattelussa Oscar-palkintoa.

– Universal-tuotantoyhtiöllä on tässä käsissään historian suurin elokuva. Furious 7 tulee mahdollisesti voittamaan parhaan elokuvan Oscarin, mikäli Oscar-gaalan halutaan pysyvän relevanttina, Vin Diesel julisti.

– Furious 7 voittaa parhaan elokuvan palkinnon. Mikään ei pääse lähellekään tämän jutun voimaa, mies lisäsi hetken päästä.

Fast and Furious -elokuvasarjan 7. osa, Furious 7 saa ensi-iltansa 3. huhtikuuta 2015. Edesmenneen Paul Walkerin lisäksi mukana ovat muun muassa Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham ja Iggy Azalea.