Koira kuuli pääsevänsä ulos – elekieli kertoi enemmän kuin tuhat sanaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ajatus lenkkeilystä ja ulkona temmeltämisestä oli saanut bokserin tolaltaan. Koiralla oli hinku päästä ulos ja se yritti kertoa siitä omistajalleen. Ilmeisesti koiralla oli tapana heittäytyä ylidramaattisen innokkaaksi kuullessan lauseen: ”Haluatko mennä ulos?”.

Koiranomistaja kuvasi videolle koiransa riemastuttavan reaktion, kun siltä tiedusteltiin halukkuutta lähteä pihalle. Koira ilmoitti elekielellään selkeästi sen, että se halusi ulos. Isännällä oli naurussa pitelemistä, kun hän kuvasi koiransa temmeltämistä.

Lopulta bokseri istahti maahan yrittäen parhaansa mukaan hillitä tunnekuohunsa. Kun tältä hännänheiluttajalta kysytään, haluaako se pihalle, ei vastauksessa ole epäselvyyttä. Jos se olisi tästä karvakuonosta kiinni, se olisi omistajan kanssa pihalla temmeltämässä aina kuin mahdollista.