Mallit huijattiin parfyymimainokseen: ”Tuoksu kirjaimellisesti pe**eestä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallit ja malleiksi haluavat joutuvat välillä mainostamaan sellaisia tuotteita, joita eivät itse ostaisi tai esittelemään vaatteita, jollaisia he eivät muuten pitäisi päällään. Mallin työ on vaihtelevaa ja aina mainostettava tuote ei ole seksikäs vaan kyseessä voi olla esimerkiksi peräpukamavoide.

Parfyymimainos kuulostaa kuitenkin todella hyvältä mallikeikalta, kunnes mallit pääsivät haistamaan parfyymia. Vat19 teki hauskan pilan aloitteleville malleille, joita he pyysivät parfyymimainoksen kuvauksiin. Mainostettavalle tuoksulle oltiin tekemässä seksikästä mainosta, mutta itse tuoksu oli melko päinvastainen. Tuoksu oli monille lapsuuden jekuista tuttua pullotettua pierun hajua, jota saa ostettua esimerkiksi pilailukaupoista.

Mallit eivät pystyneet pidättelemään yskimistä, koska haju oli niin paha. Mainoksen ohjaaja laittoi vielä tuulikoneen avulla hajua mallien päälle, että he voisivat eläytyä sen seksikkääseen tuoksuun kunnolla. Mallit yskivät, eivät meinanneet saada henkeä ja yksi naisista sanoi suoraan ohjaajalle, että parfyymin tuoksu on todella kamala.