Selfie-keppi aiheutti vaaratilanteen – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori lumilautailija oli ottanut selfiekepin mukaan rinteeseen kuvatakseen sillä lasketteluvideon Japanissa sijaitsevilla rinteillä. Laskettelija käynnisti kameransa ja lähti ystävänsä kanssa laskemaan rinnettä alas.

Ennen kuin lumilautailija ehti esittää ainuttakaan temppua joutui hän hiihtohissin jyräämäksi. Nuorukainen oli laskenut hissien viereen ja pysähtynyt putsaamaan kameransa linssiä. Lautailija keskittyi kameralla kuvaamiseen, eikä siihen mitä ympärillä tapahtui.

Lumilautailia jäi epäonnekseen takaa tulevan hiihtohissin alle. Selfiekepillä kuvattu videomateriaali on koomista katsottavaa. Onneksi nuorukaisella oli kypärä päässä, sillä muuten hissi olisi saattanut kopauttaa laskettelijan tajuttomaksi. Videolta käy ilmi, että lautailijalle ei käynyt pahasti. Toivottavasti tämä jää ainoaksi tapaukseksi, jossa selfiekeppi aiheuttaa rinteessä vaaratilanteen.