Kissa ansaitsee miljoonia vuodessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen suurimmista muotisuunnittelijoista. Mies nousee aika-ajoin otsikoihin suorasukaisten kommenttiensa vuoksi, ja on esimerkiksi haukkunut julkisesti soul-laulajatar Adelea lihavaksi.

Cat's out of the bag: Revealing my cover for @luckymagazine's special edition issue on newsstands 4/8! Merci to @evachen212 and the #LuckyMagazine team for all your hard work.

Kuva, jonka Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) julkaisi

81-vuotiaan muotigurun omaisuus on noin 125 miljoonaa dollaria. Luonnollisesti myös miehen kissa tienaa enemmän kuin moni tavis voisi ikinä haaveillakaan. Choupette-niminen valkoinen siamilainen kissa ansaitsi pelkästään viime vuonna 3,2 miljoonaa dollaria.

Pelkällä olemisella Choupette ei tulojaan ansainnut, sillä The Telegraph -lehden mukaan kissa esiintyi kauneusbrändi Shu Uemuran mainoksessa ja Opel-automerkin kalenterissa. Karl Lagerfeld kuitenkin toteaa The Cut -lehden haastattelussa, ettei suostu sallimaan kissan mainostaa mitä tahansa tuotteita. Esimerkiksi ruokamainokset ovat possuljettuja.

Choupette ei kuulunut alkujaan Lagerfeldille. Kissa oli miehen ystävän lemmikki, jota Karlin piti vain vahtia vähän aikaa. Muotiguru kuitenkin kiintyi valkoiseen kissaan, ja nykyään eläin kulkee mukana minne ikinä mies matkustaakin. Kissalla on miehen mukaan myös kaksi henkilökohtaista palvelijatarta.

– Choupette on maailman keskipiste, Lagerfeld julistaa.

Karl Lagerfeld on saksalainen muotisuunnittelija, taiteilija ja valokuvaaja. Hän on yksi muotimaailman arvostetuimmista muotisuunnittelijoista. Lagerfeldillä on oma Fendi-muotiyritys. Muotiguru laihtui vuonna 2001 huimat 42 kiloa, jotta hän olisi yhtä hoikassa kunnossa kuin nykyajan miesmallit. Lagerfeld teki totaalisen muodonmuutoksen vain yhden vuoden aikana.

Daddy @karllagerfeld, last time I checked the French don't need to bathe as much. That's what #perfume is for, oui? #jenesaiscoiffe

Kuva, jonka Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) julkaisi