Uusi koiratrendi leviää maailmalla – onko jo liian turhamainen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa miehet pilasivat tuntemattomien hiukset yllättävällä katuparturoinnilla. Derick Watts oli kyllästynyt miesten hiustrendiin, jossa miehillä on pieni päälaen hiuksista tehty nuttura. Watts kuvasi videolle tempauksensa, jossa hän kävi salaa leikkaamassa miesten ponnarit irti.

Pieni nuttura on kuitenkin monen mieleen ja nyt se on alkanut ihastuttaa myös koirienomistajia. Joillekin koiraroduille ponnarit ja pienet nutturat ovat olleet jo kauan arkipäivää, kun koirien pitkät karvat on kammattu pois silmien tieltä. Nyt pieniä nutturoita on alettu tekemään koirille kuitenkin myös trendikkäistä syistä.

Instagramissa nutturapäisiä koiria löytyy jo pilvin pimein aihetunnisteella #dogbun. Ei enää riitä, että omistajalla on pieni nuttura vaan nyt myös koiran päälakea koristaa pikkuinen sykerö, joka on kieltämättä todella suloinen.

Been a long day, just staring out the window with my #dogbun.

Kuva, jonka Dog Buns (@dog.buns) julkaisi

Chillin' #dogbuns #dogbun

Kuva, jonka Dog Buns (@dog.buns) julkaisi

Like father like dog #manbun #dogbun #dogbuns #dog

Kuva, jonka Dog Buns (@dog.buns) julkaisi

What. #bun #bungame #topknot #twinning #chipofftheoldblock #doppelganger #style #ckcs #thelifeofgia #dogbun

Kuva, jonka Annessa Smith (@annessasays) julkaisi

Dogbun > manbun #VinfortheWin

Kuva, jonka Chalene (@_chalene_) julkaisi

Man buns best friend bun #manbun #dogbun #RSPCAhalp

Kuva, jonka James_howell (@james_howel) julkaisi