Cara Delevingne Chanelin mainoskasvoksi – upeat kuvat julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Cara Delevingne on valittu Chanelin seuraavan kampanjan mainoskasvoksi. Tähtönen on ollut kampanjasta niin innoissaan, ettei hän ole malttanut olla julkaisematta kuvia tulevista mainoskuvista. Neitokainen lisäsi Instagram-tililleen kuvan, joka antaa esimakua tulevista otoksista.

Delevingnen valitseminen muotitalon kampanjan kasvoksi ei tullut yllätyksenä, sillä Cara on onnistunut hurmaamaan Chanelin keulahahmona tunnetun Karl Lagerfeldin. Mies on hehkuttanut julkisesti Caran kauneutta ja muuntautumiskykyä ja sitä, että hän huokuu charmia, joka monelta alalla työskentelevältä puuttuu.

Nuori nainen on kiitänyt muotimaailman huipullle ohjuksen tavoin. Daily Mail -lehden mukaan Cara aikoo tulevaisuudessa panostaa enemmän musiikkiuraansa. Suurten muotitalojen kampanjoista neitokainen tuskin kuitenkaan kieltäytyy tulevaisuudessa, etenkään Chanelin.

My new @chanelofficial campaign! Thank you @karllagerfeld @carineroitfeld @sammcknight1 @tompecheux

Kuva, jonka Cara Delevingne (@caradelevingne) julkaisi

My new @chanelofficial campaign @karllagerfeld @carineroitfeld @sammcknight1 @tompecheux

Kuva, jonka Cara Delevingne (@caradelevingne) julkaisi