Courteney Cox meni salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta Frendit-sarjasta tunnettu tähtönen Courteney Cox on huhujen mukaan mennyt naimisiin Snow Patrol -rokkari Johnny McDaidin kanssa. Huhut pariskunnan salahäistä lähtivät liikkeelle siitä, kun Johnny nähtiin Disneylandissa temmeltämässä perheensä kanssa vihkisormus sormessaan.

Splash
Splash

Pariskunta oli viettämässä riehakasta päivää Anaheimissa sijaitsevassa Disneyn Adventure Park -huvipuistossa. Courteneylla, Johnnylla ja tytär-Cocolla näytti olevan hauskaa. Paikalla olleet fanit onnistuivat räpsimään parista kuvia, joista ilmeni, että McDaidilla oli vihkisormus sormessa.

Daily Mail -lehden mukaan pari näytti silminnähden onnellisilta. Us Weekly -lehden mukaan Courteneyn tytär Coco tulee isäpuolensa kanssa erinomaisesti toimeen ja Coxin mukaan tytär on aloittanut laulutunnit rokkarimiehen inspiroimana. Musiikki on yhdistänyt Johnnya ja Cocoa ja voi olla, että rokkarin kannustamana tytärestä kuoriutuu vielä jonain päivänä laulaja.