John Legend järjesti koirilleen häät – ylivertainen häälaulu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirienomistajille omat lemmikit ovat osa perhettä ja niiden vuoksi tehtäisiin mitä vain. John Legend järjesti omille koirilleen Puddylle ja Pippalle ikimuistoiset häät hyväntekeväisyyden nimissä. Häissä Legend esitti koskettavan kappaleen All of Me.

Puddy ja Pippa on puettu videolla hääpariksi ja John Legend laulaa koirilleen romanttista All of Me -nimistä kappaletta. Koirat istuskelevat suloisesti ja tarkkailevat isäntänsä esitystä rauhallisesti. Olisi hauska nähdä video myös kulissien takaa, miten monta ottoa koirien kanssa kuvaaminen vaati näin hienon lopputuloksen aikaansaamiseksi.

John Legend kerää rahaa videon avulla Show Me Campaign -nimiselle hyväntekeväisyysjärjestölle. Lahjoittaessaan yli 10 dollaria lasten kouluttamista tukevalle järjestölle osallistuu samalla arvontaan, jonka kautta voi voittaa John Legendin esiintymään omiin häihin tai muuhun yksityiseen tapahtumaan.