Kardashian katosi! Perhe huolissaan tilanteesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kardashianin realityperheen jäsen on ollut kadoksissa kolme päivää. Rob Kardashian lähti teille tietämättömille sisarensa asunnolta, eikä mieheen ole onnistuttu saamaan yhteyttä sen jälkeen. Perheenjäsenet ovat huolissaan Robista, sillä mies on kärsinyt pitkään vakavasta masennuksesta.

Radar Online -sivuston mukaan Robia ei ole näkynyt hänen asunnollaan eivätkä hänen ystävänsä tiedä hänen olinpaikastaan. Kukaan perheestä ei ole onnistunut tavoittamaan häntä puhelimitse. Khloe Kardashian on ilmoittanut tekevänsä asiasta ilmoituksen poliisille, ellei Rob löydy seuraavan vuorokauden aikana.

Daily Mail -lehden mukaan Rob on eristäytynyt muusta perheestä ja vaikuttaisi siltä, että hän haluaa ottaa vielä enemmän etäisyyttä julkisuutta rakastaviin sisaruksiinsa. Miehen katoamistemppu on saanut perheen ja läheiset huolestumaan. Toivottavasti mies ilmoittaa itsestään, ennen kuin perhe ryhtyy tutkimaan asiaa poliisin kanssa.