Skeittari kehitti oman Aladdinin taikamattonsa – melkoinen menopeli!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen monilahjakkuus Kevin Gordon on julkaissut netissä huvittavan skeittivideon. Mies halusi esittää oman versionsa Aladdin-elokuvan taikamatosta. Videolla mies rullaa tiellä omalla taikamatollaan ja skeittarin ilmeestä päätellen kyyti on lähes yhtä säväyttävää kuin elokuvissa.

Lastenmielinen Gordon tunnetaan parhaiten ammattitason rugby-pelaajana, tuottajana, näyttelijänä ja DJ:nä. Metro-lehden mukaan miehen video on myös osoitus siitä, että hän on leikkimielinen haaveilija.

Humoristinen versio taikamatosta saa hymyn huulille. Gordon on selvästi vasta totuttelemassa taikamattonsa käyttämiseen, sillä vauhti ei ollut päätähuimaava ja ohjaaminen näytti vaikealta. Näky aikuisesta miehestä temppuilemassa ”taikamaton” kanssa on hervotonta katsottavaa. Gordon on selvästikin Australian vastine Aladdinista ja taikamatosta.