Zayn Malikin ensimmäinen soolodemo julki – fanit tyrmäsivät!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reilu viikko sitten Zayn Malik pudotti One Direction -yhtyeen faneille pommin. Hän oli tehnyt päätöksen jättää poikabändin, koska hän halusi elää tavallista 22-vuotiaan nuorenmiehen elämää. One Directionin fanit ovat olleet raivoissaan, koska syy näyttäisi olleen täysin tekaistu, sillä mies on jo nähty studiossa aloittelemassa soolouraansa Naughty Boyn avustuksella.

One Directionin Louis Tomlinson ei fanien lisäksi ole ollut mielissään Naughty Boyn ja Zayn Malikin yhteistyöstä eikä siitä, miten isosti se on jo uutisoitu. Naughty Boy on saanut paljon lokaa niskaansa aloittamansa yhteistyön vuoksi sosiaalisessa mediassa, mutta ei ole ottanut puheisiin kantaa ennen tätä. Tuottaja julkaisi Twitter-tilillään närää aiheuttaneen videon, jossa lauletaan, että hänen ja Zayn Malikin yhteistyö tulee kukoistamaan.

Tomlinson oli loukkaantunut siitä, että Naughty Boy oli vihjaillut videolla pelastaneensa Zayn Malikin One Directionista ja iski takaisin Twitterissä. Tomlinson sanoi tuottajaa todella ajattelemattomaksi ja lapselliseksi. Tämän jälkeen Naughty Boy julkaisi SoundCloudiin demoversion Zayn ensimmäisestä I Won’t Mind -nimisestä kappaleesta ja lisäsi sillä luultavasti lisää bensaa liekkeihin.